ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΑΣ ! Πήγαινε το παιδί της στον φυλακισμένο σύντροφό της και το κράταγε για να ασελγεί


ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΑΣ ! Πήγαινε το παιδί της στον φυλακισμένο σύντροφό της και το κράταγε για να το βιάzει

Μια απίστευτη ιστορία κακοποίησης ανηλίκου εκτυλισσόταν από το 2009 έως και το 2010 στο χώρο επισκεπτηρίου φυλακών και χωρίς οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να αντιληφθούν το παραμικρό.


Μια γυναίκα επισκεπτόταν το φυλακισμένο σύντροφό της μαζί με το ανήλικο παιδί της. 

Κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου η μητέρα κρατούσε το παιδί ώστε ο πατριός να το βιάζει ανενόχλητος!

Η απίστευτης αγριότητας ιστορία εκτυλισσόταν στη Γαλλία, ενώ έχουν καταγραφεί και με κινητό τηλέφωνο πολλές από τις φρικτές σκηνές που έζησε το οκτάχρονο, σήμερα, παιδάκι.

Την Τετάρτη η μητέρα και ο πατριός καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 20 ετών ο καθένας.

Οι δύο κατηγορούμενοι ομολόγησαν ότι διέπραξαν πολλούς βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος του παιδιού τους το 2009 και το 2010, εκ των οποίων ορισμένοι είχαν καταγραφεί με κινητό τηλέφωνο και αποσπάσματά τους παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

«Η συμπεριφορά της Σαμπρίνα Μπ. είναι χειρότερη κι από αυτή ενός κτήνους απέναντι στο παιδί της», τόνισε ο γενικός εισαγγελέας Ζιλ Ντελόρμ.


Όσο για τον Λιονέλ Μπαρτελεμί, τον πατριό, που έχει φυλακιστεί από το 2009 για βιαιότητες που διέπραξε στην Τουλ, στην ανατολική Γαλλία, είναι ένας «σαδιστής, με όλη την σημασία της λέξης», σύμφωνα με τον Ντελόρμ που είχε ζητήσει την επιβολή της μέγιστης ποινής σε βάρος του ζευγαριού.

Στο εντευκτήριο της φυλακής, το οποίο είναι «ένας οίκος ανοχής όπου οποιοσδήποτε κάνει οτιδήποτε», σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα, η Σαμπρίνα Μπ. είχε δέσει τα μάτια του γιου της και τον κρατούσε όσο ο πατριός του τον βίαζε.


Οι επόπτες της φυλακής δεν είχαν παρατηρήσει τίποτε. Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας, σακούλες σκουπιδιών έφραζαν την γυάλινη πόρτα του εντευκτηρίου της φυλακής αυτής.

Ο Γιανίκ Φελπέν, συνήγορος της πολιτικής αγωγής και νομικός εκπρόσωπος του μικρού αγοριού, που σήμερα είναι οκτώ ετών και διαμένει σε ίδρυμα, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εναντίον του κέντρου κράτησης στην Τουλ στο τέλος της δίκης για να αποδοθούν ευθύνες.

πηγή: tsantiri.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS