Bρεφονηπιοκόμος βίαζε μωρά σε παιδικό σταθμό!


Bρεφονηπιοκόμος βίαζε μωρά σε παιδικό σταθμό

Δεν χωρά ο νους την απίστευτη κτηνωδία που έλαβε χώρα σε βρεφονηπιακό σταθμό. 


Μια 25χρονη βρεφονηπιοκόμος στις ΗΠΑ, βίαζε βρέφος το οποίο είχε υπό τη φροντίδα της, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις της!

Οι Αρχές, έφτασαν στην Heather Koon μέσω του συντρόφου της James Osborne, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκου.

Στην προσπάθεια τους λοιπόν να συλλάβουν το σύντροφο της κάνοντας έρευνα στο διαμέρισμα του, έπεσαν πάνω στον λαπ τοπ της Koon όπου είχε φυλαγμένο το πορνογραφικό υλικό με το βιασμό του βρέφους.

Ο παιδικός σταθμός πήγε να καλύψει το περιστατικό


Οργή προκαλεί όμως, και το ότι ο παιδικός σταθμός ABC Kidz, προσπάθησε να κουκουλώσει αυτή την κτηνώδη πράξη, με την διευθύντρια του αρχικά να συμπεριφέρεται απλά και χαλαρά, λες και επρόκειτο για μια απλή επίθεση.

Στη συνέχεια όμως, όπως καταγγέλλει ο πατέρας του βρέφους, «μας τηλεφώνησαν και μας ζήτησαν να παραμείνουμε διακριτικοί».

Το χειρότερο είναι πως υπάρχουν αναφορές και για δεύτερο κρούσμα βιασμού στον ίδιο σταθμό.

Το πιο οδυνηρό όμως σε όλη την διαδικασία, είναι πως μετά την ανακάλυψη του πορνογραφικού υλικού στο λαπτοπ της Kunn, οι Αρχές έβαλαν τον πατέρα να δει το βίντεο καρέ καρέ, ώστε ν΄αναγνωρίσει το βρέφος του!

«Όποιο παιδί μιλάει, θα πρέπει να το ρωτήσουν. Όποιο δεν μιλάει ακόμα να το πάνε σε γιατρό» καταλήγει ο πατέρας.

πηγή: briefingnews.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS