Κρήτη: 56χρονος, επισκέφθηκε την εν διαστάσει σύζυγό του και βούτηξε από το μπαλκόνι


Κρήτη: 56χρονος, επισκέφθηκε την εν διαστάσει σύζυγό του και βούτηξε από το μπαλκόνι


aytoktonia syzygoy


Στην ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ οδηγούν: οι αποφάσεις των διαζυγίων, της επιμέλειας παιδιών, οι προσωρινές διαταγές μετοίκησης, που εκδίδονται κατά υπερμεγέθη πλειοψηφία, ΠΑΝΤΑ σε βάρος του πατέρα !!!



Συγκλονίζει η νέα αυτοκτονία


Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες στην Κρήτη, γεγονός που προκαλεί θλίψη αλλά και ανησυχία, καθώς τα κρούσματα δεν οφείλονται πάντα σε οικονομικά αίτια - όπως μπορεί να υπέθετε κανείς - λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τα οικογενειακά προβλήματα τον ώθησαν


Νωρίς σήμερα το πρωί, ένας 56χρονος, επισκέφθηκε την εν διαστάσει σύζυγό του και "βούτηξε" από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Θερίσσου. Τα αίτια της αυτοχειρίας δεν έχουν γίνει γνωστά, πάντως ο άνδρας φέρεται να μην αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, αλλά ήταν, όπως όλα δείχνουν, τα οικογενειακά προβλήματα που τον ώθησαν στην απόγνωση.


Πηγή: cretalive.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS