ΣΟΚ! Χωρισμένη μητέρα σκότωσε επτά βρέφη και τα έκρυβε σε χαρτόκουτα στο γκαράζ του σπιτιού της


ΣΟΚ! Χωρισμένη μητέρα σκότωσε επτά βρέφη και τα έκρυβε σε χαρτόκουτα στο γκαράζ του σπιτιού της


χωρισμενη εγκλημα


ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ έγκλημα από χωρισμένη μητέρα!



Μοιάζει περισσότερο με σενάριο αστυνομικής σειράς όπως τα Criminal Minds αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή ιστορία, με πρωταγωνίστρια μια 39χρονη γυναίκα από τη Γιούτα, μητέρα τριών παιδιών, που κατηγορείται πως είχε σκοτώσει επτά νεογέννητα και τα έκρυψε σε χαρτόκουτα στο γκαράζ του σπιτιού της.

Αν και θα γίνου εξετάσεις DNA, η αστυνομία εκτιμά πως τα άτυχα βρέφη ήταν παιδιά της 39χρονης serial killer Μέγκαν Χάντσμαν, που ήδη κρατείται από την αστυνομία.

Οι τρεις κόρες της Χάντσμαν εξακολουθούν να διαμένουν στο σπίτι Η Χάντσμαν είναι μητέρα τριών κοριτσιών ηλικίας 20, 18 και 13 ετών. Με τον σύζυγό της είναι σε διάσταση. Εκείνος ήταν που ανακάλυψε πρώτος το μακάβριο μυστικό της γυναίκας του, όταν αποφάσισε να καθαρίσει το γκαράζ του σπιτιού όπου έμεναν μαζί μέχρι πριν από τρία χρόνια.

Αρχικά, όταν πήγε να καθαρίσει το γκαράζ του σπιτιού που βρίσκεται σε μια μεσοαστική περιοχή (Πλέζεντ Γκρόουβ), νότια του Σολτ Λέικ Σίτι, βρήκε ένα νεκρό βρέφος. Ειδοποίησε την αστυνομία και τότε ανακαλύψθηκαν άλλα έξι πτώματα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, τα παιδιά γεννήθηκαν από το 1996 έως το 2006. Η Χάντσμαν τα σκότωσε και μετά κράτησε τα άψυχα κορμάκια τους σε χαρτοκιβώτια στο γκαράζ του σπιτιού της. Το σπίτι όπου βρέθηκαν τα πτώματα ανήκει στους γονείς του συζύγου της 39χρονης.

Οι γείτονες δήλωσαν σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη κι εξέφρασαν την απορία πως τα μεγαλύτερα παιδιά της γυναίκας που εξακολουθούν να ζουν σε αυτό το σπίτι δεν γνώριζαν ότι η μητέρα τους ήταν έγκυος ή δεν είχαν παρατηρήσει κάτι ύποπτο.

Τα πτώματα των βρεφών θα εξεταστούν από τους ιατροδικάστες για να εξακριβωθεί ο τρόπος με τον οποίο η 39χρονη τα σκότωσε.

Η αστυνομία πήρε δείγματα DNA τόσο από εκείνη όσο και από τον σύζυγό της και θα κάνει εξετάσεις για το αν τα επτά βρέφη είναι παιδιά τους, όπως εκτιμάται, ή όχι.


Πηγή: newsit, toxwni.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS