Στοιχεία ΣΟΚ! Το 89,1% είναι αγόρια, που δέχτηκαν σεξουαλική κακοποίηση από το γυναικείο προσωπικό σε σχολικές εγκαταστάσεις


Σοκαριστικά τα στοιχεία! Το 89,1% είναι αγόρια - θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από το προσωπικό των σχολικών εγκαταστάσεων.


SOK


Τα αγορια βρισκονται σε εξαιρετικα υψηλο κινδυνο να κακοποιηθουν σεξουαλικα από το γυναικειο προσωπικο των σχολικων εγκαταστασεων!



Στοιχεία ΦΩΤΙΑ έδωσε στην δημοσιότητα το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, στην ετήσια έκθεση του για το 2012 σχετικά με την Σεξουαλική Κακοποίηση και Θυματοποίηση σε εγκαταστάσεις για την νεολαία. Η έκθεση δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2013.

Στα highlights της έκθεσης αναφέρεται ότι, μεταξύ των 1.390 νέων που ανέφεραν ότι έπεσαν θύματα από το προσωπικό, το 89,1% ήταν αγόρια που ανέφεραν σεξουαλική δραστηριότητα με το γυναικείο προσωπικό και το 3,0% ήταν αγόρια που ανέφεραν σεξουαλική δραστηριότητα τόσο με το αρσενικό όσο και το γυναικείο προσωπικό. 

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση ΕΔΩ.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS