Ελληνιδες μανουλες Εσωτερικου vs Γερμανιας. Ενα υπέροχο ξεκατινιασμα στο διαδικτυο μολις ξεκινησε

Ελληνιδες μανουλες Εσωτερικου vs Γερμανιας. Ενα υπέροχο ξεκατινιασμα στο διαδικτυο μολις ξεκινησε.


Ελληνιδες μανουλες

Ξεκατινιάζονται στο διαδίκτυο οι Ελληνίδες μανούλες του Εσωτερικού με αυτές της Γερμανίας. 



Όλες διεκδικούν τα πρωτεία στην κακοποίηση των παιδιών τους. 


Τις τελευταίες ώρες όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες ενός διαδικτυακού ξεκατινιάσματος μεταξύ των Ελληνίδων μαμάδων, αυτών του Εσωτερικού με αυτών που διαμένουν στη Γερμανία.  

Οι Ελληνίδες «μανούλες» του εσωτερικού κατηγορούν τις Ελληνίδες «μανούλες» της Γερμανίας ότι προτείνουν στο διαδίκτυο, κρυφούς τρόπους για να χτυπάνε και να μαλώνουν σε δημόσιους χώρους τα παιδιά τους, χωρίς να τους καταλαβαίνουν οι Γερμανοί. 


Ελληνίδες Μανούλες στην Γερμανία
από το mothersblog.gr

Η απάντηση όμως στο παραπάνω άρθρο, δεν άργησε να έρθει κι από το blog που διατηρούν οι Ελληνίδες Μανούλες στην Γερμανία...που αποκαλούν αυτές του εσωτερικού ως «τρολ».


Ελληνίδες Μανούλες στην Γερμανία
 
Ελληνίδες Μανούλες στην Γερμανία
από το Ελληνίδες Μανούλες στην Γερμανία


Ελληνίδες «μανούλες», πρωταθλήτριες στην Κακοποίηση των Παιδιών



Εμείς πάντως οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε ΟΛΕΣ τις Ελληνίδες «μανούλες» και ειδικά στις Εγχώριες, ότι τα σκήπτρα της ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ των Παιδιών μας στην Ελλάδα, τα κρατάτε πολύ γερά και ψηλά όλα τα χρόνια. 

Αυτό προκύπτει από όλα τα Στατιστικά Στοιχεία όλων των ετών, που δίνει στη δημοσιότητα το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Το αποτέλεσμα το ίδιο, οι μητέρες στην Ελλάδα κάνουν Πρωταθλητισμό στην πάσης φύσεως μορφή Κακοποίησης των Παιδιών.

Δείτε όλα τα Στατιστικά Στοιχεία ΕΔΩ

Δυστυχώς για εσάς τις Ελληνίδες «μανούλες» που ζείτε στην Ελλάδα, ΔΕΝ είστε και πολύ καλύτερες από αυτές τις οποίες κατηγορείτε και που ζούνε στη Γερμανία, έχετε όμως ένα κοινό σημείο... την ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. Όσο κι αν προσπαθούν να το αποσιωπήσουν όλα τα εγχώρια ελληνικά site και τα blog σας, τα στοιχεία θα βγαίνουν στο φως.
 
κακοποιηση παιδιων, ελλαδα, μανουλες

Να τα βλέπει αυτά τα ΑΙΣΧΗ η Ελληνική κοινωνία, η πολιτεία και η δικαιοσύνη όταν αποφασίζει για το «συμφέρον των παιδιών» σε τι σόι «μανούλες» χορηγούν την επιμέλεια των παιδιών μας και για το «ασφαλές περιβάλλον» στο οποίο διαβιούν τα παιδιά μας.  

Εμείς πάντως μέχρι στιγμής «Ελληνίδες Μανούλες», θα απολαμβάνουμε το διαδικτυακό ξεκατίνιασμα σας, που μας δικαιώνει για ακόμη μια φορά, ότι πολλές από εσάς δεν θα έπρεπε να έχετε γίνει ΠΟΤΕ γονείς.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS