Καθηγητρια στην Ηπειρο παρενοχλουσε σεξουαλικα μαθητρια της

Καθηγητρια στην Ηπειρο παρενοχλουσε σεξουαλικα μαθητρια της


καθηγητρια παρενοχλει σεξουαλικα μαθητρια


Καθηγήτρια στην Ήπειρο έστελνε μηνύματα σεξουαλικής φύσεως σε μαθήτρια της!



Μια απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως και ταράζει για ακόμη μία φορά την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αφού μία καθηγήτρια στην Ήπειρο αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, αφού φέρεται να έστελνε ακατάλληλα μηνύματα σε μαθήτρια της.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν οι γονείς της μαθήτριας επισκέφθηκαν πριν από περίπου δέκα ημέρες το αστυνομικό τμήμα πόλης της Ηπείρου και κατήγγειλαν το γεγονός.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ξεκίνησε έρευνες από τις οποίες προέκυψε πως η καθηγήτρια έστελνε μηνύματα σεξουαλικής φύσεως στη μαθήτριά της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νέο αυτό περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στα αρμόδια εκπαιδευτικά όργανα στην Ήπειρο αλλά και στο υπουργείο Παιδείας.

Να σημειώσουμε εδώ πως τα αρμόδια εκπαιδευτικά όργανα στην Ήπειρο, έχουν επιληφθεί του θέματος και σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα ακόμη και τις επόμενες ημέρες.

Πηγη: Tromaktiko

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS