Ένας μπαμπάς ενάντια στο απαρχαιωμένο οικογενειακό δίκαιο στην Ελλάδα

Η ευτελής απάντηση που έλαβε ο μπαμπάς από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.


μπαμπας-οικογενειακο δικαιο-υπουργειο δικαιοσυνης


Ένας μπαμπάς ζητάει το αυτονόητο με ηλεκτρονική του επιστολή από το υπουργείο Δικαιοσύνης, να σεβαστούν το δικαίωμα του να είναι ισότιμος γονέας και πατέρας στο παιδί του.



Τι ζήτησε αυτός ο μπαμπάς με ηλεκτρονική του επιστολή. 


"Επικαιροποίηση οικογενειακού δικαίου επί τη βάσει του νέου ψηφισθέντος νόμου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο", Ψήφισμα 2079/02.10.2015 της Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με θέμα "Ισότητα και Κοινή Γονική Μέριμνα: ο ρόλος των πατέρων".

"Νιώθω μια Δικαίωση σε έναν Αγώνα που διήρκησε 45 χρόνια. Ένα Απαρχαιωμένο Οικογενειακό Δίκαιο που επέβαλε αδικίες, κατάχρηση εξουσίας, μονομερώς. Ένα παιδί χρειάζεται και τους δυο γονείς του......μόνο αυτό θα παραθέσω απόψε."

μπαμπας-οικογενειακο δικαιο-υπουργειο δικαιοσυνης



ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ


Η φόρμα επικοινωνίας της Γραμματείας Διαφάνειας κι Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπ. Δικαιοσύνης για Καταγγελίες που αφορούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα βρίσκεται ΕΔΩ

Εκεί μπορείτε να στείλετε τις Καταγγελίες σας για την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που επιτελούνται από το απαρχαιωμένο Οικογενειακό Δίκαιο στην Ελλάδα και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ την ΑΜΕΣΗ εφαρμογή των παρακάτω

- Ψηφίσματος 2079 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου "Ισότητα και Κοινή Γονική Μέριμνα: ο ρόλος των πατέρων" (Κοινή Επιμέλεια - Διάκριση των πατέρων λόγω φύλου από την δικαιοσύνη και την νομοθεσία στις υποθέσεις επιμέλειας-επικοινωνίας σε διάσταση ή διάζευξη των γονέων) 

- Διεθνής Σύμβαση Δικαιωμάτων του Παιδιού, αρ.18 παρ.1 (Κοινή Ανατροφή παιδιού από τους γονείς - Κοινή Επιμέλεια)

- Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αρ.8 (Δικαίωμα στην οικογενειακή ζωή)

- Πρωτ. 192 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, (Δικαίωμα Επικοινωνίας γονέων που είναι σε διάσταση ή σε διάζευξη και δικαίωμα επικοινωνίας των συγγενών του τέκνου)


ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για ΑΜΕΣΗ εφαρμογή των παραπάνω μπορείτε επίσης να στείλετε και στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα πατώντας ΕΔΩ θα μεταφερθείτε στο site τους, η φορμα επικοινωνίας βρίσκεται στην δεξιά στήλη.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS