Αληθεύει ότι ένας μπαμπάς στην Ελλάδα μετά το διαζύγιο ΔΕΝ ενδιαφέρεται για τα παιδιά του;

Πόσο αληθεύει ότι ένας μπαμπάς στην Ελλάδα μετά το διαζύγιο ΔΕΝ ενδιαφέρεται για τα παιδιά του;


μπαμπάς στην Ελλάδα-ΔΙΑΖΥΓΙΟ


Αποδεικνύεται ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ αυτό που ισχυρίζονται ορισμένες γυναίκες ότι "οι μπαμπάδες μετά το διαζύγιο ΔΕΝ ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους"!



Αυτό που ισχυρίζονται ορισμένες εκδικητικές διαζευγμένες μητέρες ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ απο τα ΕΠΙΣΗΜΑ έγγραφα της ΓΑΔΑ στο ερώτημα του συλλόγου ΓΟΝ.ΙΣ. που αφορά την ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του τέκνου με τον γονέα που δεν έχει την επιμέλεια (συνήθως του πατέρα). 

ΥΠΟΨΙΝ ότι οι παρακάτω Καταγραφές αφορούν ΜΟΝΟ τις τηλεφωνικές Καταγραφές (τηλ. κλήση στην Άμεσο Δράση) του λεκανοπεδίου Αττικής! 

Υπολογίζεται ότι Πανελλαδικά ΜΟΝΟ αυτού του είδους οι Καταγραφές φθάνουν ή και ξεπερνούν τις 15.000 Ετησίως!

Αν γίνει Πανελλαδική Έρευνα και σχετικά με τις καταγραφές, μηνύσεις σε ΟΛΑ τα Α.Τ. ή τις Εισαγγελίες της χώρας, ο αριθμός αυτός θα είναι κατά πολλές φορές ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΣ! 

Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει ότι, ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ μετά το διαζύγιο, αλλά ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ στην Ελλάδα ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ, χρησιμοποιούν τα παιδιά ως όπλα ενάντια στον άλλο γονέας και κάνουν ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ της δικαστικής απόφασης που της έχει αναθέσει την επιμέλεια του παιδιού!


ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!


ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, 
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ! 
ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ (ως είθισται στις μητέρες) ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΟΝΕΑ (ως είθισται στους μπαμπάδες)!


ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλεφωνικές καταγραφές 2014


Για το έτος 2015 παρατηρείται ΑΥΞΗΣΗ των ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ τέκνου με τον γονέα που ΔΕΝ έχει την επιμέλεια, (ως είθισται του πατέρα).



ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλεφωνικές καταγραφές 2015



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS