Παιδεραστρια 37χρονη εβαζε την 8χρονη ανηψια της να χαιδευεται, στην Πατρα.

Στην Πάτρα. Παιδεράστρια 37χρονη έβαζε την 8χρονη ανηψιά της να χαϊδεύεται και την βιντεοσκοπούσε.


Παιδεραστρια 37χρονη εβαζε την 8χρονη ανηψια της να χαιδευεται, στην Πατρα.


Αν νομίζετε ότι οι παιδεράστριες γυναίκες είναι λιγότερες από τους άντρες είστε πολύ γελασμένοι. Απλά κρύβονται καλύτερα και είναι υπεράνω κάθε υποψίας.



Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 37χρονη γυναίκα, που φέρεται να ωθούσε την 8χρονη ανιψιά της σε πορνογραφική δράση. Η γυναίκα κατηγορείται ότι κινηματογραφούσε την κόρη της αδερφής της, γυμνή, σε άσεμνες στάσεις.

Η 37χρονη συνελήφθη με την κατηγορία παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέρος του υλικού που βιντεοσκοπούσε έχει εντοπιστεί από τις Αστυνομικές Αρχές, μετά από κατ΄οίκον έρευνα.

Μια πρωτόγνωρη υπόθεση για τα αστυνομικά χρονικά εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες με αφετηρία την Πάτρα και η οποία αναμένεται να απασχολήσει το πανελλήνιο. Πρόκειται για περιστατικό παιδικής πορνογραφίας με πρωταγωνίστρια μια 37χρονη θεία μιας 8χρονης.

Η 37χρονη θεία φέρεται να οδηγούσε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύει τον εαυτό της ενώ συγχρόνως τη βιντεοσκοπούσε. 


Η γυναίκα φέρεται να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη, μετά από καταγγελία άλλου ατόμου που γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα συνέβαιναν όταν οι γονείς της 8χρονης έφευγαν από το σπίτι γα να πάνε σε δουλειές

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν την 37χρονη στην Ασφάλεια, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για εντοπισμό του επίμαχου πορνογραφικού υλικού στο κινητό της.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS