Κοντονή, σας καθιστώ υπεύθυνο για το θάνατο των γονέων της Γονικής Αποξένωσης

Κύριε Κοντονή, σας καθιστώ υπεύθυνο για το θάνατο των γονέων της Γονικής Αποξένωσης


Κοντονή, σας καθιστώ υπεύθυνο για το θάνατο των γονέων της Γονικής Αποξένωσης

Σας καθιστω υπευθυνο για τον Θανατο Των Πατεραδων οι οποιοι ηρθαν σε αδιεξοδο και ενεργησαν με Αυτοχειρια, επειδη Σεις θεωρειτε Περριτο τον Γονεα που Δεν Μπορει να εχει Κοινη Επιμελεια ..!!!!




κ. Κοντονη εισαστε προφανως Αυτος που Αποποινικοποιει την Γονεϊκη Αποξενωση θεωροντας το φυσικο αποτελεσμα ενος διαζυγιου. Μαζι απενοχοποιειτε ολες εκεινες τις δικαστικες αποφασεις οι οποιες Νομιμοποιουν την Γονε'ι'κη Αποξενωση, οι οποιες Νομιμοποιουν την Ψυχικη Βια αμφωτερων Παιδιων - Πατεραδων απο τον ασκων την Επιμελεια , ως επι των πληστων τις Μητερες που τους εχει ανατεθει η Επιμελεια. 

Θεωρειτε Φυσιολογικη Απωλεια την καταργηση του ενος απο τους δυο γονεις, διχως να αναλογιζεστε τις οποιες ψυχολογικες συνεπειες που θα προκληθουν απο κοινου, στο Παιδι αλλα και τον Κατηργημενο απο την ζωη του παιδιου του Πατερα. 

κ. Κοντονη εισαστε Αυτος που θεωρει οτι οι Αυτοκτονιες οι οποιες εχουν προκληθει απο το Συνδρομο Γονεϊκης Αποξενωσης οτι ειναι Φυσιολογικα Αποτελεσματα (πρωτου απαντησετε στην οποια ερωτηση του οποιου Βουλευτη θα επρεπε να εισαστε το λιγοτερο αρτια ενημερωμενος οπως και οταν αναφερεστε σε ζητηματα οικογενειακου περιεχομενου θα επρεπε να φαινεστε αλλα και να εισαστε ενας Ταπεινος Υπηρετης, ειδικα οταν αναφερεστε στο συνολο των πολιτων.) 

Αποποινικοποιειτε και δινετε συγχρονως Ευσημα σε ολους τους Δικαστικους Λειτουργους οι οποιοι, ενω θα επρεπε να συνεργαζονται με την Προνοια αλλα και να ενεργοποιουν τις κρατικες υπηρεσιες Αυτοματως (Προνοια, Κοινωνικούς Λειτουργους κλπ.) για την Αποφυγη οποιασδηποτε Αναρμοστης Συμπεριφορας απο τον Γονεα που ασκει την Επιμελεια, ουτως ωστε και σαν αποτελεσμα να λειτουργουν οι Δικαστικες Αιθουσες με βαση το Δικαιο αλλα και την Ανιδιοτελεια για να εχουμε το θεμιτο αποτελεσμα της Υγειης Ανατροφης του Παιδιου. 

Εισαστε αυτος που συνεχιζει τον Σκοταδισμο και την Μισαλοδοξια σε ενα συστημα το οποιο αποδεδειγμενα εχει εμφανιστει επιεικως Ελλειπη με αποτελεσμα να Εμψυχωνετε αλλα και να αφηνετε στο Απυροβλητο και στην μη Επιβολη Ευθυνων ολων εκεινων των Κρατικων Λειτουργων που το Απαρτιζουν (Δικαστες, Εισαγγελεις, Εισαγγελεις Ανηλικων κλπ.) 

Εισαστε αυτος που δινει Αλλοθι αλλα και Κινητρο στην Γονεϊκη Αποξενωση και τα Αποτελεσματα της. Εισαστε Αυτος που Εξυμνει την Ανισοτητα, τον Σεξισμο και τον Ρατσισμο, Αποποινικοποιωντας τις οποιες Δικαστικες Αποφασεις οι οποιες θεωρουν "Αποτελεσμα Κοινης Λογικης" την Αποξενωση Παιδιου , διχως αστικες ευθυνες απο τον Αποξενωτη. 

Εισαστε Αυτος που Ισοπεδωνει τα Ανθρωπινα Δικαιωματα. Αυτος που θεωρει Περριτο εναν εκ των Γονεων. Αυτον που Λειτουργει Αντιθετα με τον Θεσμο του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλιου αλλα και τις Συμβασεις τις οποιες εχει συνυπογραψει η Χωρα μας με την Ευρωπαϊκη Ενωση, οσον αφορα το Καλο του Παιδιου, την υπερασπιση των Δικαιωματων του Ατομου, του Ανηλικου οπως και το Δικαιωμα της Προασπισης Των Δικαιωματων του Παιδιου, τις οποιες θα επρεπε να θεωρειτε Αναφαιρετες και Υποχρεωτικα Ενεργες. 

Θα ημουν τουλαχιστον ικανοποιημενος εαν ζητουσατε μια πληρη εκθεση για να σας δοθουν Παραδειγματα Κοινης Επιμελειας ως προς την εκπληρωση της και Οχι τον Αποκλεισμο μιας προτασης προτου καν εξεταστει, προτου καν δοθει η οποια 5λεπτη αρνητικη και γεματη Υπεροψια απαντηση σας. 

Η απαντηση σας αυτη σας καθιστα Υπευθυνο για ολα τα σφαλματα και τις παραληψεις του Αστικοιυ Κωδικα, του Οικογενειακου Δικαιου και την Απαξιωποιηση των Ανθρωπινων Δικαιωματων απο τους Κοινωνικους Φορεις αλλα και τους παραγοντες που τους Απαρτιζουν. Δηλωνω δημοσια πως ειμαι ετοιμος να απαντησω σε ολα τα οσα ανεφερα με Αποδειξεις και Ονοματα και πως αναλαμβανω την πληρη ευθυνη των γραπτων μου. 

Η Γονεϊκη Αποξενωση ειναι Βια και Κακοποιηση κατα των Παιδιων, απο οποιον και να Ασκειται, Δικαστες , Κοινωνικες Υπηρεσιες - Λειτουργοι , Εισαγγελεις και Γονεις , που Εγκρινουν την Παταξη των Ανθρωπινων Δικαιωματων αλλα και την υποβολη ημιμετρων, με Εσας Ηθικο Αυτουργο για την Συνεχεια αυτων. 

Τελος σας καθιστω υπευθυνο για τον Θανατο Των Πατεραδων οι οποιοι ηρθαν αντιμετωποι με τα οσα προανεφερα και ετυχαν λειψης μεταχειρισης, με αποτελεσμα να βρεθουν σε αδιεξοδο και να ενεργησουν με Αυτοχειρια, επειδη Σεις θεωρειτε Περριτο τον Γονεα που Δεν Μπορει να εχει Κοινη Επιμελεια ..!!!!



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS